Smitteverntiltak 

Smittevern tiltak høst 2021

 • Vi følger retningslinjene fra myndigheten.
 • Vi bruker munnbind
 • Vi vasker benken med antibac

Tidligere smittevernstiltak

Våre smittevernsrutiner i tillegg til de som Helsedirektoratet har gitt vedrørende Covid-19

Det er veldig viktig at tiltakene blir fulgt opp og at vi kan stole på deg da vi har mange i risikogruppen som bruker oss

 1. Til institusjoner, vi myndighetens sine retningslinjer, i tillegg til at vi kan tilpasse oss etter rutinene hver institusjon setter. Dere kan ringe oss på 46669067 for mer informasjon og/eller videre avtale.

 2. Reisen mellom pasientene, vi bruker antibac i bilen, døråpner, håndtak, girspaken, osv. Vi sprayer oss med antibac på kroppen (klær, sko og hår)før vi går inn til deg og etter vi har vært hos deg og før vi går inn i vår bil.

 3. Pasienten/klienten må bruke egen laken/håndkle/flisteppe over benken. Dette fordi vi skal ta med oss minst mulig til deg. Du trenger som vanlig å ha et lite håndkle til hodestøtte, et stort håndkle som dekker hele deg og en pute.
 4. Benken blir vasket med antibac.
 5. Plages du med luftveiene eller er syk kan vi ikke behandle deg, da kan du avbestille timen. 
 6. Vi trenger å låne en vask der vi kan vaske oss på hendene.
 7. Vi er pålagt til å bruke munnbind når vi kommer til deg. 
 8. Ved allergi utslag anbefaler vi at både terapeuten som kommer til deg og du bruker munnbind for å unngå dråpesmitte, viktig at du sier i fra. 
 9. Ang. betaling ønsker vi betaling med aller helst fakturering. Mange eldre eller mennesker med nedsatt funksjonsevne har ikke tilgang til VIPPS eller e-post. Da kan det betales med kortterminal. 
 10. Hvis du har vært i utlandet må du vente 15 dager etter ankomst før du kan booke time hos oss. 
 11. Har du vært i nærheten av noen som har hatt Covid-19 eller har du hatt Covid-19 de siste 15 dagene, kan du avbestille timen.
 12. Vi ber deg å vente minst 10 dager etter du har blitt skrevet ut av sykehuset/blitt frisk før du kan bestille time. Vi har pasienter i risikogruppen og det er viktig at dette blir fulgt. Samt holde oss informert om det.
 13. Hvis du har vært forkjølet eller syk, husk at du må være symptomfri 3-4 dager før du kan ta en behandling.