Terapeuten tar med behandlingsutstyr til deg

Se priser og Bli medlem 


Om oss

Vi er godkjente terapeuter som har valgt å ta med behandlingsutstyret vårt for å kunne behandle deg i ditt eget hjem, vi fører journal og har taushetsplikt, våre massasjeterapeuter har også taushetsplikt på lik linje med offentlig godkjent helsepersonell.

Fysikalsk HjemmeTjeneste As ble etablert i 2021. I forbindelse med at statsbudsjettet 2021 ble det foreslått å fjerne MVA-unntaket for massasjeterapeuter som har vært gjeldende for alternativ behandling siden 2003. 21.12.20 ble det vedtatt i Lovendringsforslaget i Stortinget og derfor ble massasje MVA pliktig fra 1.1.21.

Vårt mål er å tilby våre pasienter som trenger regelmessig behandling rabatteret priser. Vi bygde derfor et medlemskap system for å gi våre pasienter som tar behandling minst 2 ganger i mnd. til rimeligere pris.

Etter et halvt år prøvetid med medlemskap, har systemet fungert utmerket og og det har vært suksessrikt med mange medlemmer som er glad for tilbudet og som bruker klinikker som er registrert hos oss aktivt.


Fysikalsk HjemmeMassasje

I våre massasjebehandlinger fokuserer vi på muskulære plagerog jobber målrettet med triggerpunkte, muskelspenninger, manuell lymfedrenasje hvor vi jobber med lymfeknuter og dreneringsystemet ditt. Du selv velger styrken på massasjen.


Hjemmefysioterapeuten

Mange har problemer med å komme seg ut, fysioterapi er viktig og derfor var valget vårt å komme hjem til deg. Behandling av muskler, skjeletett, og nervesystem er for mange et viktig suplement til trening og øvelser for å bli kvitt dine plager. En fysioterapeut er spesialist på dette og vil kunne hjelpe deg på en effektiv, trygg og skånsom måte.


Kiropraktorer og Osteopater

Kommer