Vi kjører til private hjem, institusjoner og arbeidsplasser


Se priser og Bli medlem 

TLF 45 88 33 33


Bestill time


Om oss

Vi er godkjente terapeuter som har valgt å ta med behandlingsutstyret vårt for å kunne behandle deg i ditt eget hjem, vi fører journal og har taushetsplikt, våre massasjeterapeuter har også taushetsplikt på lik linje med offentlig godkjent helsepersonell.

Fysikalske HjemmeTjenester As ble etablert i 2021. I forbindelse med at statsbudsjettet 2021 ble det foreslått å fjerne MVA-unntaket for massasjeterapeuter som har vært gjeldende for alternativ behandling siden 2003. 21.12.20 ble det vedtatt i Lovendringsforslaget i Stortinget og derfor ble massasje MVA pliktig fra 1.1.21.

Vårt mål er å tilby våre pasienter som trenger regelmessig behandling rabatterte priser. Av den grunnen bygde vi et medlemskap system for å gi våre pasienter som tar behandling minst 2 ganger i mnd. rimeligere pris.

Etter et halvt år prøvetid med medlemskap, har systemet fungert utmerket og og det har vært suksessrikt med mange medlemmer som er glad for tilbudet og som bruker klinikker som er registrert hos oss aktivt.


Fysikalsk HjemmeMassasje

I våre massasjebehandlinger fokuserer vi på muskulære plager og jobber målrettet med triggerpunkter, muskelspenninger, manuell lymfedrenasje hvor vi jobber med lymfeknuter og dreneringsystemet ditt. Vi jobber med spenninger og stivhet i din muskulatur.


OmsorgsMassasje

Er dedikert til mennesker som har alvorlig eller krevende helseplager. Massasjeterapeutene tilrettelegger behandlingen etter pasientens behov og jobber målrettet på de stedene som er ekstra stivt, spent, har triggerpunkter eller lymfeknuter.


Hjemmefysioterapeuten

Fysioterapi er viktig og derfor var valget vårt å komme hjem til deg. Behandling av muskler, skjelettet, og nervesystem er for mange et viktig supplement til trening og øvelser for å bli kvitt dine plager. En fysioterapeut er spesialist på dette og vil kunne hjelpe deg på en effektiv, trygg og skånsom måte.