Terapeuten tar med behandlingsutstyr til deg

For klienter

se priser og Bli medlem 

For Klinikker

se pris og Bli medlem


Om oss

Pasienter/klienter

Vi er godkjente terapeuter som har valgt å ta med behandlingsutstyret vårt for å kunne behandle deg i ditt eget hjem, vi fører journal og har taushetsplikt, våre massasjeterapeuter har også taushetsplikt på lik linje med offentlig godkjent helsepersonell.


HjemmeMassasje 

Fysikalsk HjemmeTjeneste As ble etablert i 2021. I forbindelse med at statsbudsjettet 2021 ble det foreslått å fjerne MVA-unntaket som har vært gjeldende for alternativ behandling siden 2003. 21.12.20 ble det vedtatt i Lovendringsforslaget i Stortinget og derfor ble massasje MVA pliktig fra 1.1.21. 

Vårt mål er å gjøre så billig som mulig for pasienter som trenger regelmessig behandling. Vi bygde derfor et medlemskap system for å gi våre pasienter som tar behandling minst 2 ganger i mnd. til rimeligere pris. 

Etter et halvt år prøvetid med medlemskap, har systemet fungert utmerket og og det har vært suksessrikt med mange medlemmer som er glad for tilbudet og som bruker klinikker som er registrert hos oss aktivt. 


Hjemme Fysioterapeuter, Kiropraktorer, Naprapater og Osteopater

Vi ser at flere terapeuter åpner også for hjemmebehandling. Og mange trenger flere terapiformer. Ønsker du å tilby behandling til lavere pris til pasienter som trenger det  kan du melde deg hos oss.