Terapeuten tar med behandlingsutstyr til deg

Se priser og Bli medlem 


Medlemsbetingelser 

1. Fordelene ved å være medlem hos Fysikalske HjemmeTjenester AS

Du får muligheten til å ta en regelmessig behandling, fortsatt ta vare på deg selv til lavere pris. 

Vårt månedlig abonnement med lavere behandlingspriser, vil gi deg flere muligheter til å passe på helsen din. 

Massasje er viktig da den kan hjelpe med å løsne opp stive og spente muskler, kan bedre blodsirkulasjon, samt stimulere lymfesystemet slik at hevelser blir mindre. Har du spennings-hodepine eller stress /bekymring i hverdag kan massasje og fysioterapi hjelpe deg slik at du kan få en lettere hverdag.  

2. Medlemskap hos Fysikalske HjemmeTjenester AS

135.- /mnd. Enkelmedlemskap  

300.- /mnd. Familiemedlemskap

3. 10% avslag pr. behandling med Fysikalsk HjemmeMassasje AS

Alle behandlingene du bestiller med Fysikalsk HjemmeMassasje AS vil det bli 12% billigere pr. behandling. Det er anbefalt å bli medlem hvis du ønsker 2 eller flere behandlinger i mnd. 


4. 12% avslag pr. OmsorgsMassasje 

Vi senker prisen enda mer for pasienter med sterke helseplager og eldre. Det er anbefalt å bli medlem hvis du ønsker 2 eller flere behandlinger i mnd. 


5. 10% avslag pr. behandling hos Hjemmefysioterapeuten

Hjemmefysioterapeuten vil gi deg mulighet til å ta en regelmessig behandling til lavere pris. Det er anbefalt å bli medlem hvis du ønsker 2 eller flere behandlinger i mnd. 


6 Du kan bytte på mellom registrerte klinikker.

Du kan når som helst velge den behandlingen du ønsker til en hver tid til lavere pris slik at du kan benytte deg av de tjenestene vi leverer fullt ut. 


7. Ingen begrensning på antall behandlinger for medlemmer.

Det vil si at for betalt medlemskap vil du være berettiget medlemspris for betalt mnd. uavhengig av om det være seg 1 behandling eller 10. Medlemsprisen vil kun gjelde betalende medlem. 


8. Egen fast og lav medlemspris på alle behandlingene

 Dette gjelder hos klinikker som er registrert hos oss. 

 

9. Ingen bindingstid og oppsigelse

Du kan si opp når som helst i mnd. og din oppsigelse gjelder fra 1. i mnd. etter. Det betyr at hvis du sier opp 15. eller 25. januar får du ikke ny faktura i februar. Ditt medlemskap blir slettet fra 1. februar. 


10. Familiemedlemskap opp til 5 familie medlemmer

Det er veldig populært at hele familien tar en behandling hver. For å benytte deg av familiemedlemskapet må alle ha samme bo adresse. Hvis du har et familiemedlem som bor med deg, men er på avlastning av og til, om det er i privat hjem eller institusjon gjelder fortsatt familiemedlemskapet. 


11. Du kan pause medlemskapet

Du har mulighet til å pause ditt medlemskap når du skal på ferie eller har en hektisk mnd. med jobb eller studier. Dett kan du gjøre en mnd. av gangen. Dette må vi få beskjed om via e-post før 1. i den mnd. du skal f. eks. på ferie. Etter den mnd. du har tatt pause vil medlemskapet fortsette som vanlig.

Eks: Du skal på ferie i juli. Da må du sende oss en mail om å pause medlemskapet før 1. juli. Da vil du ikke motta faktura i juli mnd. Neste faktura vil da komme 1. august.


12. Dette skjer med engang du blir medlem

Du vil få din medlemsbekreftelse på registrert e-post. Så fort du har din bekreftelse kan du benytte deg av tjenestene hos bedriftene som er registrert hos oss.

Du vil få rabaterte priser fra den mnd. du melder deg inn.


13. Fakturering

Du vil motta faktura på e-post første dagen i hver mnd., for gjeldende mnd. Dersom fakturaen for medlemskapet ikke er oppgjort innen forfall vil purregebyr i henhold til inkassoloven på 35.- tilkomme. Medlemskapet er løpende.

Fysikalsk HjemmeMassasje AS kan også fakturere medlemskapet i samlet faktura de sender i slutten av mnd. med dine faste timer du har tatt hos dem. Gi beskjed hvis du ønsker en slik ordning. 


Bli medlem

Velg medlemskap *
Les og godkjenn*
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Velkommen som medlem! Du vil motta din medlemsbekreftelse om kort tid og før 24. timer. Du kan benytte deg av medlemsfordelene når som helst. Ved spørsmål ta kontakt med oss. Ønsker deg en fin dag :)